Cristian Buican: Primul pas pentru Drumul Expres Tigveni -Ramnicu Vâlcea – Găneasa a fost realizat

ℹ️ Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (#CNAIR_SA) anunță printr-un comunicat oficial  că s-a încheiat procesul de evaluare a ofertelor privind elaborarea studiului de prefezabilitate a drumului expres #Găneasa (#DX_12) – #Râmnicu_Vâlcea – #Tigveni (#A_1) care va conecta municipiul #RâmnicuVâlcea cu autostrada #Pitești – #Sibiu.

ℹ️ La încheierea acestei evaluări, câștigătorul este S.C. TQM MANAGEMENT SRL, firmă specializată în proiectarea și oferirea de consultanță în infrastructura rutieră, cu preţul de 1.199.978,55 lei fără #TVA.

‼️ Semnarea finală a contractului de achiziție publică se va face doar după ce se va încheia perioada pentru depunerea eventualelor contestații și analizarea lor.

‼️ Câștigătorul licitației are la dispoziție 8 luni pentru proiectarea studiului, după cum precizează #CNAIR.

↗️ Constatăm astăzi că perseverența reprezentanților liberali ai județului a dat roade și îi asigurăm pe cetățeni că vom urmări în continuare realizarea acestui proiect de infrastructură.

↗️ Conducerea Filialei și reprezentanții parlamentari și locali ai cetățenilor se angajează să susțină în continuare toate inițiativele benefice pentru județul nostru și cetățenii săi.

✍️ Filiala PNL Vâlcea, președinte Cristian Buican ✍️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *