Cristian Buican (PNL) către alegătorii PSD: Uitaţi-vă la Viorica Dăncilă! Vă reprezintă?

Liderul PNL Vâlcea a îndemnat vineri, într-o conferinţă de presă, pe cei care au votat cu Viorica Dăncilă, în primul tur, să se gândească bine înainte de a vota în turul 2, la candidatul care îi poate reprezenta în funcţia supremă în stat.

Din punctul de vedere al lui Buican, Viorica Dăncilă este expresia populismului, este un eşec politic iar România a avut de pierdut capital de imagine în ultimii ani prin „garnitura pe care PSD” a etalat-o în funcţii de conducere, cu precădere în aparatul guvernamental.

Buican a reitarat şi faptul că PNL este un partid care nu trebuie să repete greşelile PSD, prin promovarea „lipitorilor noştri de afişe, în locul lipitorilor lor de afişe”. Liderul PNL spune, în consecinţă, că liberalii vor iniţia concursuri corecte pentru accederea în funcţii publice şi că se va termina era „mitei, clientelei de partid, amantelor şi copiilor”.

Întrebat fiind dacă vede o posibilă alianţă la Vâlcea pentru alegerile locale, Cristian Buican a declarat că există şansele unui proiect politic, la care să se ralieze partidelor democratice pentru a elimina PSD de la conducerea judeţului şi pentru a puncta în mai multe localităţi.

El spune că pentru Oltenia a început schimbarea şi că votul din judeţul Vâlcea este doar început unei revoluţii civice cauzată de faptul că oamenii au înţeles că „gradul de sărăcie şi subdezvoltare” în care au fost ţinute judeţele Olteniei a fost un artificiu prin care PSD şi-a menţinut hegemonia.

Referindu-se la Klaus Iohannis şi vizita acestuia la Râmnicu Vâlcea, Buican spune că cel mai mare avantaj pentru vâlceni este că şeful statului a anunţat că este direct preocupat atât de Autostrada Sibiu – Piteşti cât mai ales de legătura municipiului Râmnicu Vâlcea cu această autostradă, „legătură pe care guvernele PSD o eliminaseră din proiectul iniţial”

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *