Cristian Buican: CNAIR a demarat procedurile pentru realizarea Drumului Expres: Tigveni-Ramnicu Valcea – Găneasa

‼️Studiul de prefezabilitate pentru drumul expres (A1) Tigveni -Râmnicu Vâlcea -Drăgășani -Găneasa (DX12).‼️

✅După mai mulți ani de eforturi din partea PNL Vâlcea , în special a președintelui Filialei Județene, Cristian Buican , și a celorlalți parlamentari, precum și a aleșilor locali, realizarea unui drum expres care să lege municipiul Râmnicu Vâlcea de autostrada Pitești-Sibiu a intrat în linie dreaptă.

✅Această legătură de mare viteză, care este deosebit de importantă pentru dezvoltarea municipiului Râmnicu Vâlcea și a județului, și de asemenea pentru creșterea calității vieții cetățenilor constituie una dintre politicile publice de maximă importanță inclusă în programul electoral al PNL Vâlcea.

✅Pe data de de 03.11.2022 CNAIR S.A., ca autoritate de resort, a transmis către SICAP documentația pe baza căreia se va încredința, în urma licitației publice, realizarea studiului de prefezabilitate pentru drumul expres (A1)Tigveni-Râmnicu Vâlcea-Drăgășani-Găneasa(DX12).
Realizarea studiului de prefezabilitate, inclusiv procedura de atribuire, se va întinde pe o perioadă de 8 luni, din care 7 luni pentru întocmirea propriu-zisă a studiului. După validarea proiectului de prefezabilitate, CNAIR S.A. va încredința SICAP documentația pentru atribuire prin licitație publică a proiectului de fezabilitate.

‼️Demararea acestui proiect vine la doar câteva zile după ce la insistențele președintelui PNL Vâlcea, deputat Cristian Buican, Premierul Nicolae Ciucă, președinte al PNL, aflat în vizită de lucru la Craiova, a dat asigurări că în cel mai scurt timp va începe realizarea proiectului drumului expres Tigveni-Râmnicu Vâlcea-Drăgășani-Găneasa.

✅Constatăm astăzi că perseverența reprezentanților liberali ai județului a dat roade și îi asigurăm pe cetățenii județului nu numai că vom urmări realizarea acestui proiect, ci și vom lucra în continuare cu determinare în folosul comunității noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *