Covaci – “PMP nu face jocurile nimănui, are cel mai bun candidat cu care va câştiga Primăria Râmnicului”

Secretarul general al PMP Vâlcea, Cristina Covaci spune că popularii vâlceni nu fac compromisuri, nu fac blaturi şi vânează funcţii, consideră că au cea mai bună echipă cu care se vor impune la alegerile din 27 septembrie.

“Nu vrem să atacăm pe nimeni dar să acuzi fără dovezi, spune foarte mult despre calitatea adversarilor sau a celorlalţi competitori. PMP nu face jocurile nimănui şi nici nu este adeptul unor alianţe de dragul unor funcţii. E ca şi cum am renunţa la echipa noastră pe care nu am conta. Dar noi avem cea mai bună echipă, formată doar din profesionişti cu care vom câştiga alegerile locale în Râmnicu Vâlcea”, spune Cristina Covaci

Cristian Jianu, candidatul PMP pentru funcția de Primar al Ramnicului, alături de lista de consilieri locali PMP Rm Valcea, au depus candidaturile și semnăturile pentru alegerile locale din #27septembrie.

“Toată echipa propusă de PMP Rm Valcea este una de tineri, majoritatea fiind și noi în politică, cu un entuziasm și o energie prin care vom produce schimbarea pe care ne-o dorim cu toții, fiecare dintre cetățenii ramnicului care ne dorim un oras curat, sigur, sănătos, educat și dezvoltat. Acesta este angajamentul nostru pentru oameni”, spune Cristina Covaci.

Cristian Jianu este considerat cel mai echilibrat candidat, cu o vastă experienţă managerilă, societatea pe care a condus-o a atras 200 de milioane de euro fonduri europene.

Jianu nu este un adept al agresivităţii, nu are un limbaj iacobin, el propune proiecte prin care Râmnicu Vâlcea se poate dezvolta. După cum spune candidatul PMP “când nu cunosc un domeniu, nu mă bag în seamă. Sunt de părere că nimeni nu are cum să le ştie pe toate, de aceea important este te înconjuri de oameni specialişti, profesionişti în domeniul lor. Eu nu vin să promit oamenilor că va curge lapte şi miere. Eu vin să prezint realitatea şi ce se poate face etapizat pentru ca oraşul să aibă o dinamică de dezvoltare”

PMP Râmnicu Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *