Costi Rădulescu (PSD Vâlcea): Cine nu trage la aceeaşi căruta îşi alege alt drum .

Referitor la decizia primarului comunei Fârtăţeşti, Nicolae Voicescu de a candida la şefia PSD Vâlcea, liderul organizaţiei, deputatul Constantin Rdulescu a precizat:

“Nu am ce să comentez. Şi aşa partidul traversează o perioadă complicată iar cine spune că vrea binele partidului vorbeşte în partid şi după aia la presă. Toată lumea e liberă să candideze însă trebuie să facem acest joc democratic între noi fără patimă şi în mod civilizat şi colegial.

Vom ţine conferinţa imediat ce încheiem alegerile în teritoriu după care intrăm în dispozitiv de campanie şi cine nu trage la aceeaşi căruta îşi alege alt drum . Până la urmă toţi nervii ăştia se vor stinge şi de aia voi respecta recomandarea de la centru cu conferinţa mai rapid. Miercuri merg la Bucureşti la CExN şi mai vorbim după”,  a spus preşedintele interimar al partidului.

Constantin Rădulescu crede că lui Nicolae Voicescu îi vor trece nervii până la conferinţa judeţeană pentru alegeri.

Dacă până acum o săptămână funcția de șef de PSD, la Vâlcea, era disputată doar de deputatul Constantin Rădulescu și senatorul Laurențiu Coca, se pare că vor mai exista și alte candidaturi.

Luni, 20 iulie, a.c. Nicolae Voicescu, primarul din comuna Fârtățești a declarat că își va depune candidatura pentru această funcție.

“Îmi voi depune candidatura la PSD.  Vreau să reformez acest partid. Ajunge cât au stat actualii precum Persu, Liță, Pârvu, chiar și frații Rădulescu. Am ajuns să ne conducă frații Rădulescu ?! Mai ales Lucian Rădulescu, pe care foarte mulți tineri din partid nu îl mai suportă. Voi veni cu candidat și la tineret. Ne trebuie oameni intelectuali, pregătiți. Am susținerea a multor primari care s-au săturat de senatori și deputați care nu trag cu județul. Vreau să eradichez tot, pentru că nu le mai ajunge… avem numiți peste tot în AGA care știu doar să ia, nu să ajute, să facă ceva pentru județul ăsta. M-a ambiționat faptul când am auzit că,  Bleotu îl susține pe Coca, Mazilu la fel… Am 18 ani de când sunt primar și nu am ce pierde, nu vreau nicio funcție, dar vreau să demonstrez că putem schimba ceva, vreau să le arăt cum se conduce corect un județ, vreau să fac un an curățenie în partid, apoi o să predau ștafeta unui intelectual, unuia capabil și care să își dorească să facă ceva ”, a declarat primarul Nicolae Voicescu.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *