Cosmin Anghelescu: Și în 2022 se va lucra în ritm susținut, la fel ca anul trecut

La Mateești, în anul 2022 se va menține același ritm susșinut de lucru, precum în anul precedent, spune, primarul Cosmin Anghelescu.

”Anul trecut a fost unul cu un volum uriaș de muncă, un an în care am deschis șantiere în majoritatea satelor. Un an, în care ne-am străduit să recuperăm handicapul față de restul comunelor din Depresiunea Horezu. Nu se poate să rămânem noi în urmă. Pentru că și noi ne dorim investiții private și locuitorii din Mateești au dreptul la standarde de confort. Am demarat canalizarea, unul dintre cele mai moderne sisteme din țară. Am reabilitat zeci de km de drumuri. Am reușit să depunem noi proiecte”, spune primarul din Mateești.

În urma multor solicitări, în localitate, funcționează un cabinet veterinar,  al doctorului Zăgărin Ovidiu, care oferă servicii medicale veterinare în fiecare zi, de luni până vineri, între orele: 08.00 – 16.00.

”O altă veste bună, este că au intrat în programul de reabilitare cu finanțare din fondul pentru situații de urgență drumuri de interes local, Ilea- Pîlsesti, Meia ,In punct,”La Padurețu, Iristea-Ogoare și Pod. Vladutesti. S-au finalizat investițiile la Parohia Mateești centru, a fost turnată sapă de beton peste cota 0, precum și parchet în toată biserica. De asemenea a fost reabilitată instalația termică,cu radiatoare noi astfel încât nu va mai fii nicio problemă cu caldura în biserică. Anul 2021 l-am început cu speranțe și așteptări pe toate planurile, din dorința de a realiza lucruri importante pentru noi. Pe parcurs am avut parte de momente frumoase, dar și de situații în care a fost nevoie de încredere și perseverență pentru a reuși. Reușite mai mici sau mai mari, obiective realizate, proiecte noi demarate, care au ca scop dezvoltarea noastră și a comunei, pe toate acestea le-am concretizat împreună pentru că este nevoie de unitate și de dorința fiecăruia dintre noi de a ne implica. Ma inclin cu respect in fața colegilor, consilierilor, care au fost si sunt implicați la dezvoltarea localității noastre”, a completat Anghelescu.
Pe Programul Național de Investiții, ”Anghel Saligny”, administrația a depus două proiecte pentru extinderea sistemului de canalizare cu 19 km și asfaltare drumuri de interes local în comuna Mateești. De altfel în ultimele 5 luni au Anghelescu a reușit să demareze 25 de proiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *