Cornoiu, după demiterea din funcţia de prefect al judeţului Vâlcea: Nu am avut un mandat uşor

Fostul prefect de Vâlcea, Dumitru Cornoiu, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că a fost înlocuit din funcţie prin decizia Guvernului şi a subliniat că nu a avut un mandat uşor şi că nimeni nu i-a reproşat că nu şi-a făcut treaba.

“Nu mi s-a spus că nu mi-am făcut treaba niciodată (…) de către nimeni şi nici că aş fi avut parteneriate politice. Lucrul acesta l-am demonstrat şi le doresc succes celor care vor veni. Pentru mine a fost o experienţă în care am învăţat destule lucruri. Nu a fost un mandat uşor, judeţul Vâlcea s-a confruntat, în anul 2014, cu calamităţi, poate cele mai mari din istoria recentă, 85 de localităţi din cele 89 au fost lovite, şi am ieşit onorabil, iar anul 2015 a fost unul în care multe din aceste pagube au fost remediate”, a declarat Cornoiu.

În locul lui Cornoiu a fost numit Radu Renga, cel care a mai ocupat această funcţie atât în Vâlcea 2007-2008, cât şi în Vaslui, ulterior. Acesta nu a vrut să comenteze pentru AGERPRES numirea sa în funcţie, “până la publicarea deciziei în Monitorul Oficial”. (ww.ramnic.ro)

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *