Copil obez la cinci ani, după ce s-a lăsat de fumat

Ajuns celebru în toată lumea în 2010 din cauza dependenţei precoce de fumat la vârsta de doi ani, Aldi Rizal este în prezent un mare gurmand. La cinci ani, copilul indonezian a reuşit să scape de dependenţa de ţigări, comportament care a şocat presa acum trei ani, scrie marţi 20minutes.ch.

La doi ani, băieţelul fuma în jur de 40 de ţigări pe zi. Guvernul indonezian s-a ocupat de cazul lui şi l-a plasat într-un centru de dezintoxicare pentru a-l dezobişnui de obiceiul nesănătos, dar nu şi-a imaginat însă că băiatul se va alege cu o neobişnuită poftă de mâncare.

„La început, Aldi făcea crize violente când nu i se dădeau ţigări. Acum nu mai vrea”, a spus mama băiatului în Mirror News UK. Ea este însă îngrijorată că Aldi mănâncă prea mult. „Cu atâţia oameni acasă, Aldi se descurcă mereu când vine vorba să facă rost de mâncare”, adaugă ea.

Părinţii îl duc acum periodic la nutriţionist şi ar vrea ca cel mic să slăbească măcar 5 kg. „La modul ideal, Aldi ar trebui să aibă 17 kg, dar el are deja 24”, a mai spus mama băiatului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *