Copiii şi vârstnicii au fost o prioritate pentru Primăria Fârtăţeşti în anul 2019

Mos Craciun Fotbalistul se intalneste cu 67 de copii din Comuna Fartatesti! Pe 22 decembrie, Mosul vine cu FAN COURIER Râmnicu Valcea si va aduce cadouri pentru copiii care se afla in atentia Centrului Multifunctional din comuna Fartatesti

.
“Fiecare copil primeste o imbratisare, un sfat de la antrenorul copiilor, un cadou din partea sponsorilor si multe suprize din partea animatorului Micul Pepe!
Fie ca acest an sa fie primul dintr-un lung drum pe care-l parcurgem impreuna pentru promovarea fotbalului in mediu rural si pentru sprijinirea copiilor fara copilarie”, spune primarul din localitate Nicolae Voicescu

Trebuie spus că Primăria Fârtăţeşti a avut în vedere cu prioritate în acest an, educaţia. Investiţiile administraţiei s-au concentrat cu precădere în acest domeniu, o modernă grădiniţă cu program prelungit a fost în 2019 inaugurată.

“Vreau să spun că am avut o avalanşă de înscrieri la noua grădiniţă. Mulţi părinţii care lucrează preferă să-şi aducă aici micuţii, ştiind şi văzând ce condiţii îndeplineşte noul local şcolar”, spune edilul.

Tot în Fârtăţeşti avem un club de fotbal pentru copii.

Iar Voluntarii Crucii Rosii Române au sosit din nou in comuna Fârtățești cu alimente, haine/hainute, jucării si încălțăminte , dar si cu un boiler de care vor beneficia elevii scolii Rusanesti.

Nu doar copii sunt preocuparea administraţiei, şi bătrânii, Centrul de îngrijire şi Asistenţă pentru Vârstinici urmează să fie inaugurat anul viitor, lucrările fiind destul de evoluate.

AP

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *