Copiii din Nordul Vâlcii vor învăța să cânte la chitară, la cel mai frumos Centru Cultural, construit de Motocicliștii din România

Orașul stațiune Brezoi, capitala Festivalurilor, orașul care este cunoscut pe meridianele culturl-muzicale ale lumii, orașul ambasador al Vâlcii în lumea bună a muzicii blues, jazz, rock, va avea o clădire impresionantă.
Un centru cultural unde toți copiii din nordul Vâlcii vor veni să învețe să cânte la instrumente muzicale, să se distreze, să învețe dansuri, să intre în lumea frumoasă a artei.
”În ultimii ani, orașul Brezoi a găzduit evenimente muzicale de mare succes, benefice pentru toate părțile implicate. O parte dintre aceste evenimente au un caracter special, nefiind dedicate exclusiv divertismentului, ci contribuind la ajutorarea comunităților pentru care se organizează. Această serie de evenimente se numește Bikers For Humanity Rock Fest.
Am apreciat mereu activitatea Bikers for Humanity Romania și, chiar de la prima ediție a festivalului caritabil organizat la Brezoi, în 2022, de motocicliștii cu suflete mari, ne-am dorit ca o parte din binele pe care acești oameni îl fac pe tot cuprinsul țării, să rămână aici, în Brezoi. Ei bine, atunci când suficienți oameni cred într-o cauză comună, orice țel devine realitate. Astfel, cauza din anul 2024, susținută de Bikers for Humanity Rock Fest și de campaniile umanitare ale Bikers for Humanity Romania, este înființarea Centrului Cultural Bikers for Humanity Brezoi! Prin Hotărârea Consiliului Local din 26.10.2023, punem la dispoziția acestei cauze un teren actualmente neutilizat, care va fi redat patrimoniului local, însă cu ceva în plus: Centrul BFH, edificat exclusiv prin munca voluntară a partenerilor noștri și cu materiale asigurate din sponsorizările atrase de aceștia. Este o oportunitate rarisimă să putem avea un centru dedicat copiilor și tinerilor din Brezoi, fără necesitatea finanțărilor nerambursabile dificile, costisitoare și de durată. Le mulțumim enorm că au acordat atenție acestei nevoi a comunității gazdă și mulțumim Consiliului Local că au agreat în mod unanim acest proiect!
Centrul Cultural Bikers for Humanity va fi, pentru fiecare copil și tânăr din Brezoi, un al doilea #acasă, un loc sigur și primitor, unde simte că aparține unui grup și unde își va putea descoperi și dezvolta potențialul, prin activități educative și artistice variate, gratuite: instrumente muzicale, canto, desen, dans etc. Un loc care le va lărgi orizonturile, le va da încredere în sine, îi va motiva să își urmeze pasiunile și vocația. Centrul va fi gata în 2024 și îi va aștepta cu porțile deschise pe toți micii dumneavoastră artiști! Ar fi de ajutor să dați mai departe această veste minunată. Cu cât mai multe voci implicate, cu atât vom înregistra progrese mai rapide ale campaniei.
Mulțumim, Bikers for Humanity! Mulțumiri Asociatia MENTOR ROCK și Constelații Rock pentru că vă asumați operationalizarea centrului și veți asigura resursele umane care îi vor călăuzi pe copii în a-și urma visele creative!” – Robert Schell

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *