Copiii din comuna Bunești au un spațiu de 3000 mp, destinat pentru joacă

Spațiul de joacă pentru copii din comuna Bunești va avea un tobogan mare, unde aceștia vor putea, ca pe perioada vacanței și nu numai, să se joace. Primarul Viorel Radi a amenajat un frumos spațiu de joacă care a fost dotat cu diferite aparate specifice, pentru a bucura copilăria celor mai tineri membrii din localitate. Așadar, în spatele bazei sportive, pe o suprafață de 3000 metri pătrați, edilul a construit două foișoare, două piste pentru role și spațiul de joacă pentru copii, la care a comandat un tobogan special.

“O suprafață de circa 3000 de metri patrați este destinată exclusiv distracției copiilor din Bunești. Începând de la varste foarte mici, de 2-3 ani, până la adolescenți, pot sa petreacă câteva ore pentru a se destinde și relaxa în acest complex de joacă. Sunt piste pentru role, parc de distracție, baza sportivă, de asemenea, unde se poate juca fotbal, tenis, handbal etc, dar și două foișoare pentru relaxare.”, spune primarul Viorel Radi.

Deși toate drumurile de interes local din comuna Bunești sunt asfaltate, edilul lucrează la reactualizarea unui proiect pe Mediu, pentru asfaltări. “Acum lucrăm la drumul comunal DC 158, pe masura 3.2.2., unde am asfaltat o porțiune și mai lucrăm, de asemenea, la zidurile de sprijin”, a adăugat edilul.

C.P.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *