Constantin Rădulescu: Gaşca pedelistă este un pericol pentru români

Liderul PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, trage un semnal de alarmă cu privire la pericolului ce-i paşte pe români facă fostul PDL, actualul PNL, ajunge din nou la guvernarea ţării. Asta în contextul în care liberalii fac presiuni fantastice pentru schimbarea Guvernului Ponta, încercând să dea o lovitură de stat. „În opinia mea, românii nu ar trebui să uite cu cine avem de-a face atunci când ne referim la opoziţia din România condusă de Vasile Blaga şi Alina Gorghiu pentru că până la urmă, dacă analizăm bine, schimbarea actualului Guvern ar fi în mod clar o realitate tristă, pentru că PDL ar reveni la guvernare.

Nu trebuie să uităm ce înseamnă revenirea PDL la guvernare: risc major şi poate chiar anularea măsurilor bune luate până acum; blocarea măsurilor pe care actuala guvernare doreşte să o impună şi aici m-aş referi strict la Noul Cod Fiscal. Pedeliştii care vor să vină acum la guvernare au arătat că viziunea lor nu s-a schimbat şi că pentru aceiaşi pedelişti, Predoiu, Blaga, Anastase, etc. profesorii, medicii, muncitorii, salariaţii în general sunt cantitate neglijabilă.

Dacă privim soluţia pentru Premier, o să fie propus un om care a semnat cu sânge rece măsurile antisociale luate de Guvernul Boc.

Gaşca pedelistă este un pericol pentru români, însă cel mai grav este că acum, aceşti oameni îmbrăcaţi în portocaliu sunt susţinuţi de cei care în 2012 umblau în galben alături de noi în lupta pentru a repara dezastrul lăsat în urmă de PDL.

La fel de grav este că pentru actuala conducere a PNL, tăierile de salarii, reducerea ajutoarelor sociale şi mărirea taxelor au devenit politici viabile.

Aceşti oameni au spus clar că nu sunt de acord cu reducerea TVA la alimentele de bază demonstrând astfel că sunt total împotriva unei politici economice benefice românului de rând” – susţine preşedintele interimar al PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *