Constantin Rădulescu: „Copiii din Harkov, cazați la Călimănești, sunt liberi să se antreneze la baza sportivă Mirajul Oltului

Am fost prezent astăzi, alături de prefectul județului, Mihai Oprea, și de secretarul de stat, Adrian Voican, la Călimănești, unde noaptea trecută a sosit un grup de refugiați din orașul Harcov, Ucraina.

Cei 40 de cetățeni ucraineni, copii și femei, au fost cazați în spațiile puse la dispoziție, de administrația locală, la Liceul Tehnologic de Turism din Călimănești.

Pentru că cei 25 de copii sunt sportivi activi la un club de fotbal, le-am pus la dispoziție terenurile de sport, sala de forță și toată infrastructura necesară de la Mirajul Oltului pentru a se antrena.

Îl felicit și îi mulțumesc domnului primar Florinel Constantinescu pentru modul în care s-a organizat și le-a oferit sprijin acestor oameni, aflați în dificultate.

Ne vom mobiliza cu toții ca, pe tot parcursul șederii lor aici, să aibă hrană și tot ce le trebuie pentru a trece cât mai ușor peste această perioadă grea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *