Constantin Rădulescu: Aleşii care demisionează dintr-un partid trebuie să aibă demnitatea de a demisiona şi din parlament

Fostul deputat social-democrat Constantin Rădulescu, în prezent preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea şi lider la PSD Vâlcea consideră că parlamentarii care au părăsit în ultimele zile partidul ar trebui, “dacă au demnitate”, să renunţe şi la calitatea de demnitari.

“Chiar şi înainte de a fi deputat am susţinut legea care prevedea că senatorii sau deputaţii care, în timpul legislaturii părăsesc partidul pe lista căruia au fost aleşi să piardă automat şi calitatea de demnitar. Exact aşa cum se aplică şi la aleşii locali.  Acest fenomen germinează din nou şi întâlnim aleşi care-şi bat joc de votul poporului şi optează pentru “traseism politic”. Oare nu ar trebui dacă au demnitate şi vor să-şi reseteze convingerile politice să o ia de la zero începând cu o demisie în parlament şi să aşetepte validarea la urne? Eu cred că aşa ar fi normal. PSD este partidul care ţine cu ţara iar toţi cei care vor sa creeze tot felul de construcţii împotriva unui guvern care aplică cel mai ambiţios si patriot program de guvernare de după 1989, de fapt actionează împotriva românilor care le-au acordat încrederea.”, a declarat Constantin Rădulescu pentru Râmnicu Vâlcea Week.

Declaraţia liderului PSD Vâlcea vine în contextul în care câţiva parlamentari social-democraţi şi-au anunţat demisiile din partid optând pentru grupul celor neafiliaţi.

loading...

One comment

  • Petre

    Cate comentarii favorabile ai mai cap gol? Mie mi-ar fi rusine sa ma las pupat in dos de nulitatile astea! Ruuusssiiinnneeee!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *