Constantin Rădulescu a devenit prefect de Vâlcea

Ultimul comunicat de presă al PSD m-a pus pe gânduri şi chiar m-a intrigat.

M-am uitat cu emoţie pe site-ul prefecturii să văd dacă mai e Renga trecut acolo. Era. Şi atunci?! E vreun Colegiu Prefectural, cumva, la sediul Prefecturii, la care să participe şi Constantin Rădulescu? Nu. Şi atunci… care e povestea cu drumurile naţionale?!

E drept că circulaţia pe DN 7 e varză de când cu lucrările la cele două viaducte, dar şi pentru că domnii Ponta şi Şova, colegii mai mari de partid ai domnului Rădulescu, şi-au cam băgat picioarele în ea de autostradă vâlceano-argeşano-sibiană, chinuindu-se trei ani să o mute pe Valea Prahovei (dacă domnul Şova se apuca de treabă, azi poate că aveam capetele deja făcute).

În fine, în judeţul Vâlcea, majoritatea drumurilor judeţene, cele care îl privesc direct, fiindu-i în subordine exclusivă domnului Constantin Rădulescu, sunt praf, plombate, cârpite, gropate (DJ Milostea – Grădiştea, DJ Lăpuşata – Tetoiu, DJ Şirineasa – Creţeni, la fel toate DJ-urile de pe malul stâng al Oltului, nu mai spun de DJ Dăeşti – Runcu. Sunt drumuri pe care se circulă cu atenţie la tobă, la baie, la suspensii…)

În al doilea rând, faptul că Rădulescu se vede cu doamna State de la şosele naţionale nu e o ştire. Poate după, dacă aflăm că s-a găsit o variantă de desfacere a traficului, deşi mă îndoiesc din motive pur obiective.

Noi nu ne vom erija în corala de lăudători care să se înghesuie la etajul 1 din Consiliul Judeţean şi să scrie că “Rădulescu ia micul dejun la opt, se scarpină în păr (sic!) la 9, udă ficusul la 10 şi deschide geamul la 11.”

Am fi cu mult mai neplăcut surprinşi dacă domnul Rădulescu chiar ar fi amator de mediatizare pentru orice fluture care dă din aripi la geam şi căruia preşedintele de CJ îi găseşte un felinar de seară.

Normalitatea vine tocmai din discreţia cu care se fac lucrurile, iar  despre succesul lor aflăm doar după ce acestea se petrec.

Dacă doreşte un jurnal de casă, domnul Rădulescu şi-l poate scrie seara într-un caiet de dictando, pe care să-l ţină sub pernă. Noi aşteptăm rezultatele practice şi nu o relatare a momentului în care peşedintele de CJ tuşeşte sau strănută.

Jean Barter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *