Constantin Oprea: Mulţumim Consiliului Judeţean Vâlcea pentru al doilea drum judeţean care se reabilitează

Două drumuri judeţene traversează localitatea Nicolae Bălcescu şi ambele au fost în atenţia Conisliului Judeţean. Primul care leagă Primăria de comuna Galicea a fost reabilitat complet anul trecut iar cel de-al doilea Drumul Topologului a intrat în execuţie în această vară.

“Nu ştiu câti îşi mai amintesc că aici aveam drumuri judeţene de pământ. Acum se circulă pe asfalt şi mare parte din traficul dinspre Milcoiu spre Galicea a fost preluat de acest drum. Mai ales că DJ 678A a intrat în reabilitare. Noi avem lucrări de canalizare aici şi suntem în grafic să nu încurcăm constructorii”, spune Constantin Oprea, edilul din Nicolae Bălcescu.

Cele două drumuri judeţene se prezentau în stare foarte proastă – primul era de pământ iar cel de-al doilea plin de petece şi gropi. Mai mult traficul greu punea în pericol structura de rezistenţa a caselor.

Mai trebuie menţionat că DJ 678A, drumul Topologului, asigură o scurtătură spre Bucureşti, pentru localităţile din sudul Vâlcii, evitându-se astfel Dealul Negru.

Iar prin reabilitarea acestuia, se va reface terasamentul de pe malul Oltului, din zona Popasul Brătienilor, unde platforma drumului este total căzută.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *