Constantin Dumitru se declară mulțumit de investițiile RAJDP în comuna Roșiile

Roșiile Vâlcii este inima Olteniei. La poalele dealului haiducului Dragu și la adăpostul stejarilor seculari. Aici unde te încânta ciocârliile si-ți murmură Șasa. Vorbim de una din localitățile de patrimoniu de suflet românesc. Și unde administrația locală dorește să dezvolte și să completeze condițiile de viață ale locuitorilor din arcul subcarpatic ale Vâlcii

Constantin Dumitru este decis să menţină direcţiile de dezvoltare ale localităţii vâlcene, urmând ca pe viitorul proiecte de  milioane de euro să fie implementante în comuna Roşiile.

”Chiar vreau să mulțumesc personal RAJDP Vâlcea, domnului Radu Silviu pentru investițiile la noi în localitate. Avem peste1,4 km de drum asfaltat și avem promisiunea că investițiile în infrastructura vor continua. Până la urmă doar prin investiții în utilități, în drumuri, putem motiva oamenii să revină în localitate. Toate proiectele noastre sunt menite a devolta economic, social și demografic comuna noastră.  Mizăm și pe sprijinul Consiliului Județean în a investi și a sprijini eforturile noastre. Din bugetul local am reușit să punem la punct căminul cultural din Romanești și urmează să ne ocupăm de școla din Romanești ”, spune primarul Constantin Dumitru.

Edilul precizează că apa, canalizarea, asfaltul și ulterior gazele sunt premisele unei vieți economice și a unei demografii care să revină pe plus în satul românesc.

”Și nu în ultimul rând, Roșiile sunt cel mai important nod rutier din această parte de județ. Avem drumuri spre Drăgășani prin Fârtățești, spre Bălcești, prin Tetoiu, spre Berbești prin Grădiște, spre Râmnnic, prin Lăpușata. Asta înseamnă categoric acces și facilitatea tranzitului de mărfuri, cel comercial și de persoane spre toate zonele județului Vâlcea”

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *