Constantin Banacu: Voi candida pentru un nou mandat, pe listele PNL

Primarul comunei Bărbătești, Constantin Banacu, a declarat pentru Râmnicu Vâlcea Week că va candida din partea PNL pentru un nou mandat la conducerea primăriei.

“Prin aceasta declarație doresc sa se încheie toate speculațiile pe tema candidaturii mele. Este una asumată, recunosc că nu este o decizie ușoară, după zeci de ani, de a fi consecvent intr-un partid, loial și principial, unde mă leagă atâtea prietenii. Însă am luat decizia asta neobligat de nimeni, fara a fi șantajat sau cumpărat, cum apare în folclorul urban. Este decizia mea prin care cred că localității pe care o administrez, ii va fi mai bine în următorul mandat. Cei care mă cunosc știu că nu sunt un personaj comod, am fost un răzvrătit in PSD, nu mă duc să fiu unul și smerit in alt partid. Drepturile comunității din Bărbătești, drepturile la condiții de viață mai bune, vor fi clamate, indiferent de sigla partidului, sub care voi fi. Îmi doresc o campanie civilizata, bazată de bun simt, fara atacuri inutile, cu multa decență pentru că, dincolo de viață politica suntem oameni și locuitori ai acestei comune”, declara Banacu.

Constantin Banacu este considerat unul dintre veteranii PSD, un primar cu 4 mandate la activ, administratorul unei comune bogate, situata in Oltenia de sub Munte și o voce puternică în rândul social-democratilor.

Deși erau zvonuri de aproape o lună, cu privire la plecarea sa spre PNL, acesta a ținut să ofere o declarație în acest sens, pentru a lămuri situația.

Liviu POPESCU

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *