Consiliul Local Ecologist de la Bujoreni vrea să întoarcă localitatea în Evul Mediu

Drama este când tot felul de „tractorişti” cu studii la barieră se trezesc peste noapte că ei sunt Alfa şi Omega, ei au pus coada la ceapă, coada la lingură şi coaja la ou. Ei sunt consilieri locali, votaţi de cetăţeni pentru a le promva interesele. Numai că interesele nu ale comunităţii ci alea personale ale celor ajunşi în Consiliu sunt mai importante.

Aşa se întâmplă la Bujoreni, unde Ecologistul de modă nouă, unu’ Zaharia Petre, absolvent recent de „barieră”, om cu butic la poartă se crede deja primar şi deşi conduce un consiliu local care nu a venit niciodată cu vreun proiect, alături de unul Oprea, anonim cu simbrie de şedinţă, au început să dea în clocot, pe dinăutru fasolea în ei, şi se cred rudă cu Trump de pe Valea Bujorencii..

Un Consiliu Local Mononvidat, unde migraţia de la PRU spre PER şi alte snoave politice este literă de lege a permis unora care citesc pe litere, absolvenţi de universităţi pe lângă care trece trenul, da, un Consiliu Local care ţine morţiş să întoarcă localitatea în Evul Mediu, să o stopeze din dezvoltare.

Un fel de batjocură, un rai al mafioţilor gâinari, asta este atmosfera de lucru la Bujoreni, unde ecologiştii, pe stilul ciocoilor noi vor să împartă raiul imobiliar şi interesele de buzunar într-o feudă medievală, uitând că la Bujoreni acum vreo 5 ani a venit vulpea DNA-ului iar mulţi dintre ei şi acum scuipă în sân că au scapat ca prin minune de hainele tărcate de la Colibaşi.

Vom fi cu ochii pe acest consiliu local, o adunătură în mare parte de „tractorişti” pentru care de multe ori legea este un principiu filosific emanat de Immanuel Kant,, ăla care joacă la Juventus Bujoreni.

de Zaharia (pro)Stancu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *