Consilierii PNL din Râmnicu Vâlcea au protestat împotriva primarului Matei, pentru Faurecia!

Grupul de consilieri PNL Râmnicu Vâlcea a trimis presei un comunicat prin care protestează vehement asupra modului defectuos în care primarul Ion Gigi Matei a gestionat afacerea „Faurecia”, în municipiu.

Astfel, potrivit acestui comunicat de presă, omul de afaceri, Mihai Persu, spune „Ca vechi liberal, ca om care am intrat printre primii în rândurile PNL, rămânând fidel principiilor lui John Stuart Mill, Arthur Koestler, eu am crezut că doar dezvoltarea ecomomică, cadrul investiţional poate asigura bunăstare. În studiile mele de specialitate, miile de tratate de marketing şi filosofie economică, nu aş fi crezut că o administraţie locală nu se implică pentru a aduce un investitor de calibru în Râmnicu Vâlcea. Condamn modul absolut defectuos în care primarul interinar, Gigi Matei, nu s-a implicat pentru menţinerea dialectică a procesului de producţie pentru cei care se află în căutarea unui loc de muncă şi gîsirea a 10 hectare pentru Faurecia”, spune Persu.

Grigore Crăciunescu, omul care conduce mai multe corporaţii, liberal autentic, se declară siderat de modul în care executivul local nu a reuşit să ajute o companie să rămână şi să ofere 1.600  locuri de muncă la Râmnicu Vâlcea.

„Este absolut amazing, modul în care primarul Matei nu a reuşit să creeze 1.600 locuri de muncă pentru acest oraş. Ca vechi liberal, om care a trăit doar prin doctrinele Brătienilor, am crezut că după momentul Oltchim, orice executiv local nu va pregeta de a aduce aici alternative la zona Râureni. Vrem Faurecia. Noi nu vrem să discutăm în Consiliul Local doar despre concursuri desuete între asociaţii de locatari privind curăţenia sau regulamente de funcţionare a Filarmonicii. Nu poţi avea cultură, fără producţie”, a spus vechiul liberal Crăciunescu.

Chiar şi Muşat şi alţi consilieri PNL au semnat acest comunicat de presă, un protest la adresa executivului din Râmnic şi au insistat ca presa de calitate, presa autentică, nu cea scrisă „de analfabeţi, inculţi şi de jurnalişti de joasă speţă” să fie solidară cu acest protest.

Din păcate, şi acesta este doar un pamflet.

Mihai IONESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *