Comunicat de presă – drept la replică

Urmărind prestațiile publice ale unor personaje cu pretenții de oameni politici, care încearcă să-și promoveze imaginea atacând Partidul Național Liberal ca primă forță politică în județul Vâlcea, vă transmitem poziția noastră față de încercarea de a arunca în sarcina liberalilor fapte de care tocmai acuzatorii se fac vinovați.

Din lipsă de idei și soluții, deputatul “Habar N-am” Costi Rădulescu, care pare lipsit de succes în zbaterea sa de a se ridica la nivelul fostului lider PSD Vâlcea, emite comunicate de presă mai puțin inspirate decât cele de pe vremea domnului Stanciu. Îi recomandăm acestuia să nu subestimeze inteligența electoratului și nici pe cea a adevăraților lideri social-democrați din județul nostru, din simplul motiv că nu pe toți îi cheamă Luci și Mărgărit, probabil singurele două persoane la care mai prinde discursul său demagogic. Ținând cont de faptul că singurul “profit” politic pe care l-a avut PSD Vâlcea de când este “Habar N-am” Costi șef peste stânga sunt postul său de deputat și directoratul de la hotelul Livadia, fără măcar o victorie la Primăria Râmnicului sau la Consiliul Județean, după data de 5 iunie 2016 vom lectura comunicate de presă de la următorul președinte PSD și viitor deputat, liberalul Gheorghe Mihăilescu. Pentru consultanță politico-administrativă, în puținul timp pe care îl mai are la dispoziție, Costi poate apela la mult mai experimentatul Dumitru Persu. Doar astfel considerăm că are, totuși, șanse să afle și să priceapă ce se întâmplă în Vâlcea.

În final, fără a consuma în mod inutil hârtia, ne adresăm aghiotantului aflat în slujba deputatului PSD “Habar N-am” Costi Rădulescu, traseistul politic Nițu Remus Daniel, căruia îi reamintim trei lucruri: elucubrațiile sale, ca atac asupra PNL Vâlcea, sunt o ofensă adusă tuturor celor ce au muncit să-l trimită în Senatul României, mandatul de parlamentar fiind al filialei PNL, și nu al său, eticheta de trădător va rămâne scrisă în istoria liberalismului și mintea nu se cumpără cu bani. Pentru confirmarea acestor teorii, îi sugerăm marelui om politic să folosească toată inteligența și experiența lui Ion Nicolae, superioare calităților lui în asemenea situații.

13.03.2016                                       Departamentul de Comunicare

PNL – Filiala Vâlcea