Comuna Voiceşti nu mai este lanterna roşie a economiei vâlcene, investitorii privaţi au ridicat bugetul localităţii

Primăria Voiceşti a ştiut să deschidă localitatea pentru investitori privaţi iar anul 2019 a însemnat un beneficiu enorm pentru bugetul şi pentru economia locală.

Astfel dacă până acum un an, comuna era considerată una destul de săracă, lucrurile s-au schimbat iar comuna a intrat în atenţia oamenilor de afaceri.

Astfel la această oră, mai multe companii din industria de contrucţii, a mobilei, industria zootehnică funcţionează pe teritoriul acestei comune, având angajaţi din zonă şi care contribuie la bugetul local destul de consistent.

Aceste aspecte vin să adauge astfel o speranţă pentru autorităţi care afirmă că anul 2020 înseamnă o nouă etapă pe drumul modernizării acestei comune.

Etapă care se traduce în drumuri amenajate, cu industrie, cu turism piscicol, cu un centru civic ca un parc între Centrul Cultural, investiţii în reţeaua de gaze şi canalizare.

Voiceştiul va avea o centura ocolitoare la Voicesti . 2 drumuri care leagă 2 sate – ca o centura ocolitoare – se cadastreaza.

„Rămâne dorinţa noastră investiţia în gaze naturale şi în canalizare.  Acestea sunt proiectele lla care ţin şi sper că în anul 2020 acesta să prindă contur. Am înţeles că guvernul sprijină acest plan de investitii şi avem speranţe. Da, acestea sunt utilităţi necesare cerute atât de localnici cât şi de investitori. Sunt demersuri pe care le-am făcut de ani buni şi sper să avem şanse de implementare. Aşa vin românii înapoi acasă, dacă au locuri de muncă şi comdiţii acasă, nu mai pleacă în străinătate”, spune primarul Vătafu.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *