Comuna metropolitană Vlădeşti va avea o sală polivalentă ultramodernă

Cea mai urbanizată localitate din judeţul Vâlcea, comuna Vlădeşti ridică prin investiţiile publice standardul de confort al locuitorilor. dat fiind faptul că de multe ori este considertă un cartier al Râmnicului, implicit aici, ponderea populaţiei a crescut accelerat în ultimii ani.

Iar locuitorii doresc să se bucure atât de viaţa la ţară dar să aibe şi condiţii de urban. În acest sens, administraţia Cosac s-a implicat în a aduce toată infrastructură rutieră la un nivel care să permită dezvoltarea urbană a zonei.

„Foarte mulţi dintre aceia care îşi cumpăra terenuri, se îndreaptă spre Fundătura, Lacul Frumos, Trundin, zone de un pitoresc aparte, zone aflate în apropiere de păduri, pe culmi deluroase. Zone care acum câţiva ani se confruntau cu fenomenul depopulării. Iată că nu e aşa. Proiectul pe care l-am depus privind asfaltarea a 8,3 km, vizează îmbunătăţirea toată a arterelor din zonele menţionate”, spune primarul Adrian Cosac.

Tot pe Fondul Naţional de Investiţii, Primăria a depus şi proiectul care să finalizeze aleile pietonale şi rigolele de pe DN 64, drumul care traversează de la un cap la altul comuna.

Dar, alte proiecte importante sunt cele în domeniul sportului. Astfel la Compania Naţională de Investiţii, au fost depuse 2 proiecte care vizează modernizarea, dotarea şi extinderea bazei sportive. Dar cel mai important priveşte realizarea unei Săli Polivalente, cu peste 100 de locuri.

În acest timp se lucrează la un nou pod peste râul Olăneşti dar şi la studiul de fezabilitate privind extinderea reţelelor de gaze naturale.

Vlădeştiul este situat pe Drumul Staţiunilor Vâlcene şi prin investiţiile în turism realizate în parteneriat cu Consiliul Judeţean Vâlcea, localitatea va fi şi ea, un pol turistic de excelenţă în domeniul balnear.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *