Comuna Șirineasa va investi aproximativ 10 milioane de lei în reabilitarea drumurilor din localitate

Acesta este suma care a fost aprobată prin Programul Național de Investiții, ”Anghel Saligny”, pentru comuna Șirineasa.

”Este clar că avem nevoie de surse de finanțare pentru orice investiție care să fie în beneficiul comunității. De aceea orice axă pe care ne putem înscrie, orice program național sau european este o sursă de bani care pot lucra în beneficiul locuitorilor. Este o vestea bună această finanțare guvernamentală pentru rețeaua de drumuri. Și acest program va tura din nou motoarele economiei românești. O întreagă industrie care însemană locuri de muncă, lucrări, se pune în mișcare.  Vom investi prin PNRR în aceste stații de încărcare, în microbuze electrice. Vom reabilita corpul B al școlii gimnaziale, mă refer la o reabilitare din punct de vedere energetic. Și nu în  ultimul rând căutăm zona în care să putem amenaja un parc fotovoltaic, al administratiei”, susține Streinu.

Acesta spune că a reușit până în prezent să asigure o bază de infrastructură pentru comuna pe care o administrează, urmând ca în următorii ani, localitatea să se înscrie pe un trend crescător economic, astfel încât să devină și mai atractivă pentru cei care doresc să locuiască sau să facă aici afaceri.

Primarul comunei Șirineasa, Ion Bebe Streinu a anunțat că, va incepe construirea unui trotuar în lungime de 1500 de metri  și o lățime de 1,2 metri, chiar în centrul localității. Acesta a spus că ”…trotuarul va incepe din dreptul dispensarului medical până in zona ulitei Săraru,pe partea stânga a drumului judetean in sensul de mers dinspre primarie spre Băbeni.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *