Comuna Șirineasa se urbanizează: Trotuarea și asfaltarea a peste 9 km de drumuri

 

În acest moment se finalizează amenajarea trotuarelor în comuna Șirineasa, pe o lungime de aproximativ 2 km, urmând ca această investiție să continue în perioada următoare, funcție de resurse.

Primarul Bebe Streinu așteaptă deschiderea POR, având în vedere că suntem deja în anul 2022 iar acest program operațional deja se află în întârziere:

”Este clar că avem nevoie de surse de finanțare pentru orice investiție care să fie în beneficiul comunității. De aceea orice axă pe care ne putem înscrie, orice program național sau european este o sursă de bani care pot lucra în beneficiul locuitorilor. Vom investi în aceste stații de încărcare, în microbuze electrice. Reabilităm corpul B al școlii gimnaziale, mă refer la o reabilitare din punct de vedere energetic. Și nu în ultimul rând căutăm zona în care să putem amenaja un parc fotovoltaic”, susține Streinu.

Acesta spune că a reușit până în prezent să asigure o bază de infrastructură pentru comuna pe care o administrează, urmând ca în următorii ani, localitatea să se înscrie pe un trend crescător economic, astfel încât să devină și mai atractivă pentru cei care doresc să locuiască sau să facă aici afaceri.

Prin Programul Anghel Saligny,  Bebe Streinu urmează să invesetească în reabilitarea a 9 km de drumuri locale, însemnând drumuri de interes local în toate satele, lucrarea fiind deja în proceduri pentru a fi lansată în licitație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *