Comuna Perișani este una din cele mai dezvoltate localități din nordul județului Vâlcea

Comuna Perișani rămâne una din cele mai dezvoltate localități din nordul județului, primarul Ion Sandu, încercând în ultimii 10 ani să pună la punct o infrastructură de utilități astfel încât să transforme localitate într-una propice pentru investiții, cu precădere în turism.

Fapt care deja prinde contur, în Perișani au apărut câteva pensiuni și există alte solicitări pentru altele noi, geografia comunei, situată la cea mai înaltă altitudine din județ, oferind perpective și criterii care atrage lumea.

”Vara și iarna a crescut numărul de turiști, a celor care vizitează localitatea, treptat Perișani devine un punct de atracție pentru drumețiile de week-end,având acum și o nouă cale de acces spre comuna noastră. Există câțiva investitori care au ales să contruiască aici structuri de cazare, noi avem un proiect al unui drum care să ne lege de Vârful Cozia. Vrem să accesăm programul schi în România. Perișaniul va fi un punct pe harta turistică a județului”, spune Ion Sanndu.

Chiar de la începutul anului 2021, Comuna Perișani a reușit implementarea unui proiect european căci, începând cu data de 10 ianuarie 2021 Comuna Perișani beneficiază de serviciile celui de al doisprezecelea proiect European, a serviciului gratuit WiFi4EU în valoare de 15000 Euro, probabil, singurul proiect de acest gen din localitățile nordului județului Vâlcea.

”Inițiativa va crea sute de hotspot-uri Wi-Fi pentru locuitorii comunei dar și pentru cei ce vin din afara ei, rudelor acestora sau turiștilor aflați în localitate. Serviciul asigură accesul gratuit la internet în 7 puncte din localitate. S-au montat echipamente concentrate în zona școlilor, bisericilor, și-n tot perimetrul centrului civic. Costurile tuturor serviciilor de internet vor fi gratuite pentru utilizatori și suportate de către bugetul local timp de 5 ani de la data implementării obiectivului”, a completat primarul Ion Sandu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *