Comuna Olanu este un important nod rutier cu județul Olt

Comuna Olanu aşteaptă reabilitarea completă a Drumului Oltului, drum care va traversa localitatea de la nord la sud şi care va transforma comuna într-un importnat nod rutier..

Din comuna se poate ajunge spre Drăgăşani, spre judeţul Olt, spre DN 67 şi spre Galicea, fiind astfle una din localităţile aflate la intersecţia a mai multor artere de circulaţie, vechi drumuri comerciale care tranzitau de veacuri, comuna meşterilor în olane de casă.

“După ce drumul de legătură cu Vitomireşti, cu judeţul Olt a fost complet reabilitat şi deja este ce mai scurtă legătură cu această zonă, o punte de legătură între cele 2 judeţe, dar şi cel mai scurt acces spre comuna vâlceana Dănicei, se lucrează şi la judeţeanul care merge jos spre Drăgăşani. şi Slatina.. Odată ce şi acest drum judeţean va fi reabilitat, vom avea un trafic crescut de mărfuri spre Slatina, vorbim de un drum cu trotuare, cu asfalt care să reziste la trafic greu şi care va dezvolta investitiile în zonă”, spune primarul Gheorghe Anghel

Primăria Olanu se poate lăuda cu majoritatea drumurilor de interes local asfaltate, cu un nivel de viaţă crescut, urmând doar introducerea reţelei de gaze naturale să completeze lista de utilităţi. Acestea vor fi introduse prin formarea unui ADI, cu restul comunelor de malul stâng al Oltului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *