Comuna Milcoiu aşteaptă austrada Sibiu – Piteşti atât pentru a reduce traficul dar şi pentru a stimul investiţiile în zonă

Una din cele mai dezvoltate localităţi din aria metropolitană a Râmnicului, este Milcoiu, comună tranzitată de drumurile care merg spre Bucureşti, fie pe Dealul Negru, fie prin judeţeanul din Valea Topologului.

“O comună care sper eu să devină una interesantă din ce în ce mai mult pentru investitori dar şi pentru cei care doresc să se mute în mediul rural, pentru a avea o locuinţă de week-end sau una definitivă. Suntem o localitate care aşteaptă viitoarea autostradă spre Bucureşti, fapt care ar degreva şi din traficul din zonă”, spune primarul Daniel Muşat.

Până atunci, administraţia depune eforturi pentru a îmbunătăţi infrastructura, pentru a stimul investiţiile în zonă.

Primarul Daniel Mușat a declarat că sunt cinci proiecte în lucru, care vizează ”refacerea alunecărilor de teren, din zona Căzănești Vale, respectiv construcția de podețe și consolidări maluri; – canalizare betonată pe Valea Comencii, în lungime de 3 kilometri, – extindere de rețea apă potabilă pe 2 kilometri, în satul Șoricaru și  proiectul pentru gaze”

Edilul a mai vorbit de nevoia urgentă a consolidării străzilor și reamenajarea centrului civic. ”La centru civic am început deja să lucrăm, cu forțe proprii, am amenajat niște terasamente, am plantat arbuști ornamentali și flori, dar ploile din ultimul timp ne-au dat bătăi de cap si nu am reușit să amenajăm așa cum ne-am fi dorit. Aceste proiecte la care lucrăm vor fi depuse pe Fondul de Dezvoltare și Investiții și sperăm să ni se accepte cererea de finanțare ”, a conchis Daniel Mușat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *