Comuna Lungești este cea mai dezvoltată comună din sudul Vâlcii, cu venituri proprii de peste 800 mii lei

Una din comunele așezate fix la granița de sud a județului, demonstrează că se află ăn trend economic, fiind deja în apropierea pragului de 1 milioan de lei, venituri proprii, semn că aici economia începe să prindă contur.

”Se simte acest lucru, avem o dinamică a investițiilor, se caută terenuri, comuna prinde contur ca fiind un pol de creștere și de atragere în zonă a oamenilor de afaceri. Normal că ne dorim mai mult, nu putem vorbi de autofinanțare dar această dispunere a noastră pe un loc fruntaș într-un clasament economic este de bun augur. Nu doar nordul este cel care se dezvoltă iată că și sudul, considerat sărac, dă semne că poate să-și găsească o direcție”, spune primarul Tiberiu Costea.

Comuna Lungești se află pe poziția 13 între comunele vâlcene ca nivel estimat de venituri pe anul trecut și asta se bazează pe agenții economici indsutriali și agro-zootehnici din zonă.

Vorbim și de una din cele mai populate comune din această parte de județ.

Administrația locală a comunei Lungești a dovedit în ultimii ani că se poate investi în mod serios şi responsabil în infrastructură, proiecte care au schimbat radical nivelul de trai al locuitorilor, au transformat intistuţiile publice şi au conferit o imagine urbană centrului civic al comunei.

Pentru comuna Lungești  infrastructura de bază este deja o realitate și asigură condiții de sănătate, protecția mediului, condiții optime de trai și cel mai important, premisele pentru dezvoltarea unei economii rurale competitive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *