Comuna Lungești are proiecte pe bandă rulantă

Nu e o fabulație titlu, dimpotrivă, administrația locală a comunei Lungești are în derulare trei proiecte în execuție, șase depuse care sunt în stadiul de așteptare de finanțare, iar unul este în faza întocmirii studiului de fezabilitate.

Lunar, de la începutul anului, primarul Tiberiu Costea a recepționat și dat în folosință numeroase lucrări de investiții, deosebit de importante pentru comunitate, obiective care ridică standardul localității. Așa că, activitatea primăriei continuă și, are, prin  Programul Operațional Regional, proiect privind construirea unei grădinițe cu program prelungit, un  Centru de zi pentru persoane vârstnice, amenajarea unui loc de joacă la școală, înființarea și amenajarea unui atelier meșteșugăresc de olărit, extindere iluminat public și construirea unei platforma pentru gunoi.

Autoritățile locale au depus un proiect și la Fondul de Dezvoltare și Investiții pentru asfaltarea a 8,8 km de ulițe, proiect cu care se vor finaliza toate drumurile comunei, iar în prezent se lucrează la documentația pentru introducerea gazelor naturale pe o distanță de 25 de kilometri.

Claudia POPA

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *