Comuna Lungești a intrat într-o asociere cu alte zece localități pentru a deveni Zonă Turistică de Interes Național

Al doilea proiect de iluminat public. Așteaptă ordinul de ministru pentru modernizarea, amenajarea unui complex sportiv în centrul localității.
Pe CNI așteaptă se preconizează în 2023 extinderea sistemului de canalizare în localitate. Au început lucrările de asfaltare a drumurilor de interes local, prin Anghel Saligny.
Așteaptă ordin de ministru pentru construirea unui nou pod peste râul Mamu în punctul Tiuga.
Costea a semnat contractul pentru transpunere PUG în format GIS, prin PNRR. Și tot prin PNRR urmează reabilitarea energetică a Primăriei. A fost semnat contractul pentru digitalizarea serviciilor din localitate.
Toate acestea sunt acum în implementare.
Prin AfM urmează reabilitarea școlii din Stănești Lunca precum și a școlii din satul Dumbravă. Și nu în ultimul rând se fac documentațiile pentru amanajarea unui parc fotovoltaic care să asigure chelutuielile publice cu energia electrică.
Comuna se bucură și de o dinamică a construcțiilor, apar noi case, se eliberează certificate de urbanism, Lungeștiul poate genera un mic pol zonal economic, dacă proiectele pe care le are Tiberiu Costea se vor implementa.

One comment

  • Gheorghe

    Eu vreau sa știu dacă face atâtea proiecte și face atâtea alea pentru comuna dc nu face și canalizarea în toată comuna
    Exemplu ești un sat întreg fără canalizare cum se face ca a făcut în aproape toată comuna canalizare și într-un singur sat din comuna nu
    Este vorba de satul Gantulei, nu se înțelege faci atâtea proiectul dar nu termini la bun sfârșit proiectul care leai început legat de sistemul de canalizare și apa curenta
    A pus apa curenta în toată comuna dar canalizare nu ,oameni sunt nevoiți sa dea apa de la baie și masina de spălat p șanțuri.,sa nu mai vorbim ca alți dau drumul la””” nevoii „”” în gradina și vara miroase de nu poți sa mai stai afara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *