Comuna Lădești a intrat în atenția marilor investitori din România

În comuna Lădești s-au finalizat lucrările la stația de apă, o stație modernă, prevzută cu rezervoare noi și care este menită a face față în perioadele secetoase de vară, astfel încât să nu existe sincope în furnizarea apei potabile.

În ceea ce privește infrastructura de transport, licitația pentru execuție drumuri a fost finalizată și a fost dat ordinul de începere, pentru cei 7 km care înseamnă reabilitarea de drumuri comunale și sătești în toate satele din Lădești.

”Se vor asfalta drumuri în mai multe sate. Drumul la Mânăstire în sat Cermegești, Ulita Vrăbiasa, strada Mureșului, strada Dealul Mic, toate din satul Cermegești. În satul Chiricești se va asfalta strada Briculete, in satul Popești se va asfalta strada Soarelui, in satul Năldărești se va asfalta strada Dealul Mare, iar în satul Găgeni se vor asfalta străzile Satului și Chitienului”, menționează, primarul Nicolae Iordache.

Totodată a fost semnat și contractul pe Anghel Saligny, privind extinderea rețelei de canalizare cu încă 8 km, pe drumul național și drumul județean. Iar prin PNRR, școlile din Lădești urmează să fie dotate cu mobilier urban și echipament IT.

În ceea ce privește investițiile private, comuna Lădești a fst așezată pe harta companiei La Provincia. Grupul a finalizat aici un proiect de investiţii, pentru construirea a 8 celule de depozitare cereale, cu o capacitate de 500 tone fiecare. O investiție care va contribui la bugetul de de venituri al localității.

Comuna Lădești este situată pe drumul Craiovei, deține câteva instituții publice importane, un liceu, un centru medico-social, are câteva drumuri importante de legătură dar tânjește după o economie care să ofere locuri de muncă și venituri la buget.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *