Comuna Lăcusteni a semnat proiectele pe PNI Anghel Saligny

În ziua de 1 noiembrie a fost semnată finanțarea prin Anghel Saligny a proiectului extindere rețea de alimentare cu apă potabilă și rețea de canalizare menajeră pe străzile: Inelului, Herăști și Mirioara din comuna Lăcusteni, județul Vâlcea – 1.699.267,67 lei;

Sistemul de apă potabilă și apă uzată din comuna Lăcusteni este acoperit în proporție de 70 la sută, iar pentru restul, Primăria a primit finanțare ce vizează extinderea rețelelor de apă și canal, pe încă trei străzi.. Referitor la acest aspect, primarul Cosmin Bucșaru a declarat că mai rămâne satul Conții, unde se va băga cu bani de la bugetul local.

La capitolul drumuri,Lăcușteniul are asalt circa 30 la sută, iar cu proiectul care a fost aprobat de Ministerul Dezvoltării se va acoperi un procent de 80 la sută.

”De 10 ani nu s-a mai făcut nicio investiție în comuna Lăcusteni. Acum, cu finanțările pe care le-am primit, putem demara sistemele de apă și canal , dar și modernizarea unor drumuri. Avem cinci sate, din care doar două complet asfaltate, iar cu fondurile primite se va mai putea asfalta și în celelalte sate.Resturile de drumuri care răman neasfaltate, vor fi cuprinse și acelea, după finalizarea introducerii sistemului de apă și canal.”, spune edilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *