Comuna Dăești este una din cele dezvoltate comune din zona metropolitană a Râmnicului

Dăești este una din cele mai dinamice localități din Vâlcea, o localitate care crește demografic, se dezvoltă economic și deja din acest an va fi și un punct turistic pe harta Vâlcii.

”Nu, nu este niciun secret. Fonduri europene, deschidere totală pentru investititori, investiții publice struict funcție de interesul cetățenilor, să fii prezent în mijlocul comunității 24 de ore. Primăria să fie exact reperul pentru locuitori. Am încercat să facem tot ce depinde de noi, mă refer la principalele utilități, apă, canalizare, drumuri, acum ne luptăm pentru rețeaua de gaze naturale. Știm că toate aceste utilități or să atraga investitori și noi locuitori”, spune primarul George Popolan.

Cu un număr de locuitori care se apropie neoficial de 5000, cu investiții străine, cu mai multe pensiuni și cu un viitor parc de aventură uriaș, Dăeștiul intră în anul 2021 ca un candidat pertinent la a se numără printre cele mai dezvoltate localități rurale din Vâlcea.

Standarde de viață de oraș și viața în sânul naturii sunt cele două criterii pentru care se optează rezidența la Dăești.

Comuna este la doar 10 km de centru municipiului Râmnicu Vâlcea, în frumoasa vale a Oltului, pe malul stâng, lângă stațiunea Călimănești – Căciulata, pe drumul care duce spre Vârful Cozia.

De altfel aici va fi amenajat un parc de aventură. Un parc ce va include și un teren pentru paintball, zone de tir, minigolf dar și un parc tematic cu foișoare, bănci, iluminat, toalete, Traseele pentru tiroliene vor fi atât pentru cei mici cât și pentru cei experimentați.

Potrivit primăriei Dăești, parcul de aventură va fi similar parcului Drăguș, de lângă Brașov.

Parcul va fi amenajat pe drumul județean Râmnicu Vâlcea – Dăești – Călimănești, pe malul stâng al râului Olt, în satul Fedeleșoiu, la 5 km de municipiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *