Comuna Dăeşti a obţinut finanţare pentru drumuri şi a fost declarată eligibilă pentru înfiinţare gaze naturale, prin FDI

Comuna Dăeşti a obţinut finanţare pe FDI pentru încă 10 km de drumuri şi a fost declarată eleigibilă pentru înfiinţarea reţelei de gaze naturale, în toată localitatea.

Astfel, la nivel de infrastructură, prin FDI, comuna a obţinut o finanţare de 12,2 milioane lei, care înseamnă 24 de tronsoane de drum. Drumurile care urmează a fi asfaltate prin fdI sunt uliţa Stadion Valea Albă, ulţia la Stanca, drumul Dumcom, uliţa Gladiolelor, uliţa Viilor, drumul vicinal Coasta Pietrei, ulţia Albinei, uliţa Marinescu, DC17, drumul vicinal Gardea, uliţa la Săvulescu, drumul vicinal Nedelcu, şi multe altele, astfel încât la finalizarea proiectului, toată localitatea va avea drumuri asfaltate.

Tot prin FDI, comuna a fost declarată eligibilă pentru gaze naturale, ceea ar însemna, spune conducerea Primăriei Dăeşti, un salt uriaş economic şi demografic pentru comună.

„Asta ar însemna investitori, dezvoltarea mai multor afaceri aici în zonă. Nu mai spunem de un aport şi mai mare al celor care doresc să-şi ridice aici o casă, să revină în localitate. Gazele naturale înseamnă industrie şi confort. De aceea, înfiinţarea reţelei ar însemna clar o altă direcţie şi alte perspective pentru orice comună din România, nu doar pentru Dăeşti”

De altfel, ăn ultimii ani, în comuna Dăești, au fost finalizate numeroase investiții care au asigurat şi ridicat standardul de viată al comunităţii, dar și al investitorilor. Administrația publică locală a implementat peste 25 de proiecte care au modernizat infrastructura, instituțiile locale și utilitățile.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *