Comuna celor 7 sate şi 7 dealuri are mai multe proiecte de investiţii pentru anul 2020

După ce a asigurat canalizarea în şase sate, Adminsitraţia din Lăpuşata intenţionează ca în anul 2020 să implementeze mai multe proeicte, din care cele mai importante privesc drumurile şi reţeaua de gaze naturale.

“În cele din urmă proiectul de canalizare a fost încheiat şi asta însemană că putem acum să lansăm în execuţie proiecte de asfaltare. Asta a fost intenţia noastră să prioritizăm lucrările, întâi ce avem de îngropat şi apoi să venim cu asfaltul. În anul 2020 ne vom concentra pe lucrări de asfaltare şi în măsura în care vom găsi finanţare reţeaua de gaze naturale”, spune primarul Nicolae Joiţa.

Acesta speră că va fi încheiat şi procesul în ceea ce priveşte căminul cultural, pentru a putea să-l propună spre modernizare, acesta fiind ultima instituţie publică din zona centrală care a rămas nereabilitată.

“La şcoala veche vom intra şi aici la modernizarea localului şi vom face din buget local, vom dota mai multe laboratoare. Aici vrobim şi de sponsorizări pentru că există oameni interesaţi de unitatea şcolară să fie una de performanţă”, mai adaugă edilul din Lăpuşata.

Problema rămâne drumul judeţean care traversează comuna şi unde Consiliul Judeţean a promis că va interevni, prin Lăpuşata asigurându-se drumul de legătură între Râmnicu Vâlcea şi localităţile din zona de sud vest a judeţului – Roşiile, Tetoiu, Livezi, Zătreni, Grădiştea, Bălceşti.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *