Comuna Bunești va avea gaze naturale

Încă de la începutul anului, Primăria comunei Buneşti a obținut autorizația de construire pentru un proiect foarte important pentru comunitate și anume introducerea gazelor naturale. Autoritățile din Bunești au încheiat doumentația pentru introducerea gaze naturale în luna septembrie 2019, iar demersurile au avut rezultat rapid în sensul că, de curând, Primăria a obţinut autorizaţia de construire pentru obiectivul de investiţii: ”Înfiinţare sistem de distribuţie gaze naturale în comuna Buneşti”.

Potrivit primarului, Viorel Radi, această investiție este una de amploare, dar și extrem de necesară pentru comunitate și , mai mult decât atât, este o utilitate a anilor în care trăim.

”…Acum, după autorizația de contruire obținută va urma licitația publică a investiției și, implicit, lucrările în sine. Populația din satele : Teiuș, Râpănești, Firești, Coasta Mare, Titireci și Bunești va avea rețele de gaze, din care vor beneficia peste 1000 de gospodării. Realizarea investiției va avea un impact pozitiv asupra populației, asupra mediului înconjurător, iar comuna va deveni atractivă investitorilor”, a declarat edilul.

Claudia POPA

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *