Comuna Bunești va avea avea gaze naturale, investiția fiind finanțată prin program guvernamental

În comuna Bunești, lucrurile se dezvoltă susținut, spre urbanizare, fiind una din localitățile dispuse geografic în arealul meropolitan al Râmnicului, unde gradul de confort a crescut simțitor în ultimii ani și unde a crescut implicit și numărul orășenilor care s-au mutat aici.

Acesta mai aduagă faptul că unul din considerentele pentru care foarte mulți locuitori optează pentru Bunești nu se datorează doar distanței reduse față de oraș ci și investițiilor reralizate în infrastructura de drumuri și apropiatei rețele de gaze naturale.

”Am pus un accent deosebit pe infrastructura localității, investițiile în acest sens fiind o prioritate. În comuna Bunești au fost realizate următoarele investiții: sistem centralizat de alimentare cu apă, rețea de canalizare ape menajere,  asfaltare drumuri comunale și străzi(cca 95%), două baze sportive,  reparații Dispensar Medical, Farmacie și Cabinet Stomatologic, reparații anuale la Școala Gimnazială Bunești, construire două grădinițe moderne. Iar acum vestea că avem și finanțare pentru rețeaua de gaze naturale, deja în mare parte introdusă, face din Bunești o localiitate și mai atractivă.  Asta este o realizare și punctul care va schimba total viitorul comunei”, spune primarul Viorel Radi.

Recent, guvernul României a aprobat suma de 13,59 milioane lei, pentru rețeaua de gaze naturale în comuna Bunești.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *