Comuna Alunu a rămas fără apă, după ce indivizi suspecţi au deversat apa din rezervoare în albia Olteţului

Primarul comunei Alunu trage un semnal de alarmă după ce, în urma verificărilor efectuate în teren s-a descoperit că apa din rezervoare a fost deversată în albia Olteţului.

„Se pare că lipsirea cetăţenilor din localitate, de apă potabilă, se datorează următorului incident destul de grav: Anumiţi infractori au păstruns în incinta barajului de captare a apei, baraj care alimentează uzina de apă şi au ridicat stăvilarul de decolmatare. În urma acestei manevre, apa care trebuia să intre în uzina de apă a fost dirijată în albia Olteţului”, spune primarul din Alunu.

În acest sens, edilul face un apel la cetăţeni şi la poliţie să ia măsuri pentru a preveni repetarea situaţiei.

„Rog cetăţenii cu precădere care observă alţi oameni în afara personalului uzinei sau angajaţi ai primăriei în zona conducetelor de apă, la orice racord sau orice altă zonă care are legătură cu apa, să raporteze imediat la poliţie sau la primăriei”, mai spune Birăruţi.

 De menţionat, referitor la magistrala de apă, Primăria Alunu a rezolvat sute de defecţiuni apărute la această, o lucrare, care potrivit edilului Birăruţi a fost executată cu multe deficienţe.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *