Complexul hotelier Tony aduce Mihăeştiul pe harta turismului vâlcean

Comuna Mihăeşti, cea mai mare localitate rurală ca număr de locuitori din judeţul Vâlcea,  devine un pol de dezvoltare nu doar economic, cu un număr de 160 de agenţi, dar  şi turistic. Ne referim aici la turismul de înaltă ţinută.

Astfel, pe raza Mihăeştiului funcţionează deja unul din cele mai frumoase complexe hoteliere din judeţ, „Tony”, având deschidere către DN 64 Râmnicu Vâlcea – Drăgăşani – Slatina, punctând astfel un popas de excepţie pentru cei care fie sunt în tranzit, fie doresc o minivacanţă în Vâlcea.  Sau pentru companiile care doresc să organizeze reuniuni.

Complexul se află aproape de paralela 45, pe linia mediană care împarte judeţul în două: Oltenia efectivă şi Oltenia de sub munte. Locul este plin de istorie, comuna Mihăeşti fiind localitatea unde se află conacul Brătienilor, biserici monument de zid şi de lemn.

Dar nu doar atât. Planurile administratorilor hotelului Tony privesc, pentru anul 2016, o extindere prin crearea unui complex de agrement de tip spa cu piscine, restaurante şi alte puncte de distracţie.

Oaspeţii hotelului au la dispoziţie WiFi gratuit. Toate camerele și suitele includ un TV cu ecran plat, un minibar și o baie privată cu duș, uscător de păr și halate. Unele unități au o terasă sau un balcon privat.

Restaurantul proprietății serveşte preparate româneşti tradiţionale. În grădină sunt disponibile facilități de grătar.

La proprietate sau în împrejurimi, oaspeții pot desfășura o gamă largă de activități, printre care ciclism, drumeții și pescuit. Proprietatea are o parcare privată gratuită. Aeroportul Internațional Sibiu este situat la 90 km, iar oaspeții pot beneficia de un serviciu de transfer, contra unui cost suplimentar.

Mai trebuie spus că mâncarea este tradiţional românească, iar bucătăria este excelentă. Şi nu trebuie uitat parcul hotelului, care este unul extrem de cochet şi elegant.

Mihăeştiul devine astfel o localitate urbanizată şi cu specific turistic graţie investitorilor care au avut curajul de crea aici astfel de oportunităţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *