Compania vâlceană Minet investește 14 milioane de euro într-o nouă fabrică

Compania din Râmnicu Vâlcea are peste 1.000 de clienţi, iar printre clienţii cei mai importanţi se numără Faurecia, Strabag, Aramis Invest, Dedeman, Arabesque sau Artsana Group ♦ Aproape 60% din producţie se duce către export ♦ Compania a obţinut anul trecut o cifră de afaceri de 12,5 mil. euro.

Producătorul de textile neţesute Minet SA din judeţul Vâlcea, parte a grupului cu acelaşi nume ce cuprinde mai multe companii, a investit în ultimii cinci ani peste 11 mil. euro în producţie şi până în 2023 are planuri pentru alte 14 mil. euro, o parte din bani urmând să meargă către dezvoltarea unei noi fabrici.

„Într-o piaţă competitivă, investiţiile şi optimizările continue sunt vitale. Doar în ultimii cinci ani am investit peste 11 mi­lioane de euro. Cea mai mare investiţie, în valoare de peste 6,5 milioane de euro, am realizat-o anul trecut, pentru o linie complet automatizată Andritz care va fabrica anual 5.000 tone de textile neţesute pentru industria auto şi cea de construcţii“, spune Cristian Niculae, director comercial al Minet SA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *