CNI va construi un centru medical multifuncțional în comuna Voicești

Compania Națională de Investiții a prezentat lista cu investițiile din județului Vâlcea.

În Voicești, prin CNI,  se va construi un centru medical multifuncțional, care, spune primarul Florian Vătafu, ”are la bază valorile în care credem și care ne călăuzesc în misiunea noastră de a oferi tuturor un act medical complet, performant și accesibil”

”Centrul de Sănătate Multifuncțional va fi amenajat în centrul civic al comunei și va însemna o o clinică dotată cu aparatură de specialitate, pregătită să stabilească un diagnostic, prin intermediul celor mai noi metode de investigație. Clinica va avea capacitate de diagnostic şi tratament în sistem ambulatoriu, pentru toți cetăţenii din zonă și care cred în garanția unui act medical competent, realizat de o echipă de medici buni. Clinica va avea cabinete de cardiologie, stomatologie, interne pecum și dispensarul medical. Un fapt de menționat va avea încălzire solară”, spune primarul din Voicești.

Acest centru va asigura și un serviciu de permanență și va avea și o sală de tratament,

”Clădirea va fi cu un etaj și va avea sala evenimente de informare, birou consiliere psihologică individuală și de grup , birou consiliere/informare socio-medicală de grup, cum am spus cabinete de medicină de familie și stomatologie, cabinete medicina de specialitate: cardiologie, reumatologie, centru de permanență”, mai spune Vătafu.

Totodată o veste bună pentru locuitori este că vor demara lucrările la rețeaua de canalizare, pe o lungime de 18 km

Iar pe lista de sinteză a guvernului se află proiectul care privește modernizare, reabilitatrea și dotarea grădiniței cu program prelungit din comună.

Prin fonduri europene a fost aprobată achiziția unei vidanje care poate fi folosită și pentru serviciul local pentru situații de urgență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *