Clinică veterinară privată și Centru medical multifuncțional la Voicesti

În comuna Voicesti vor funcționa atât un centru medical multifuncțional cât și o clinică veterinară privată, susține primarul Florian Vătafu.

”Clinica va fi un pas important în ceea ce privește cantitatea și calitatea serviciilor pe care locuitorii, crescătorii de animale, proprietarii de animale de companiei le vor primi  și   implicit un  impact la nivel social. Pe raza comunei sunt peste 1000 de oi și peste 150 de vite. Nu mai vorbim de animalele de companie. Astfel am acordat tot sprijinul pentru o astfel de investitie”, susține edilul din Voicești

Centrul de Sănătate Multifuncțional din comuna Voicești înseamnă o clinică dotată cu aparatură de specialitate, pregătită să stabilească un diagnostic, prin intermediul celor mai noi metode de investigație.

Acest centru va asigura și un serviciu de permanență și va avea și o sală de tratament,

Comuna Voicești are multe proiecte depuse care așteaptă finanțare, atât prin CNI cât și prin PNI = Anghel Saligny. Toate aceste proiecte care urmează să se implementeze ar ridica cu mult standardul de trai și confort al comunității și, totodată, ar putea deveni atractivă pentru noi investitori.

Printre noile investiții se numără așa cum spus,  centrul Multufuncțional, canalizarea, 16 km rețea de gaze, reabilitarea bisericii cu hramul ”Adormirea Maicii Domnului”, proiect cu fonduri europene, preluarea apelor pluviale pe drumul județean, proiect ce cuprinde podețe la proprietăți și rigole betonate, iar acest proiect se derulează prin CNI,

Edilul a mai declarat că și proiectul pentru grădiniță este aprobat și trebuie predat  amplasamentul pentru începerea licitației și, implicit a execuției De asemenea, s-a depus proiect și pentru modernizarea iluminatului stradal, în toată comuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *