Claudia Banu: „turismul in Vâlcea trebuie sa valorifice uriasul potential al judetului”

 

„Așa cum am promis și în campania electorală, doresc să fiu vocea cetățenilor în #Senat și doresc să găsim împreună soluții la toate problemele solicitate. În acest sens, o bună parte din timpul meu mi-l petrec preluând problemele oamenilor și ajutându-i.

Audiențele, reprezintă într-adevăr, calea cea mai simplă și eficientă către comunicare. Pentru că ne dorim cu toții o societate fără griji, o societate în care să ne regăsim, să ne placă să trăim, am înțeles că nu mai merge să fim pasivi, ci, că acum e momentul să ne implicăm, să venim cu propuneri, să punem întrebări și să dorim rezolvări la probleme ce trenează de ani buni.

Audiențele din zilele trecute au pus în discuție teme importante precum: #Turismul, #Șomajul, #Infrastructura, #Economia și #Pandemia.

Nu cred că se pune problema să fie cineva care să nu-și dorească ca turismul în județul nostru să nu funcționeze, așa cum ar trebui. Însă, trebuie făcut tot ce se poate ca să-l punem în valoare.

În calitatea mea de senator, eu și echipa mea rămânem deschiși tuturor solicitărilor primite din partea cetățenilor.

Vom analiza fiecare problemă în parte, vom propune soluții și unele dintre acestea se vor transforma în inițiative legislative, pe care ni le vom asuma și susține în Senatul României.”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *