CJ Vâlcea a impărtit fondurile potrivit rezultatelor obţinute de PSD în judeţ, susţin primarii PNL

Primarul liberal, Ionel Michiu, acuză Consiliul Judeţean Vâlcea de repartizare a fondurilor pe criteriul rezultatelor la vot, „cei mai mulţi bani fiind alocaţi primăriilor PSD, urmând în ordine primăriile PNL dar cu rezultate bune pentru PSD iar ultimele fiind primăriile PNL unde PSD a avut rezultate slabe.”

„Privind lista repartizării fondurilor nu are cum să nu te surpindă sumele de 50 de mii sau 45 de mii care au fost alocate la Valea Mare, Vaideeni, Vlădeşti, Tomşani, Ştefăneşti, Şirineasa, Stoileşti, Roeşti, etc, primării PSD. , Este o discriminare totală a CJ Vâlcea privind alocarea de fonduri. Urmează o categorie intermediară, a primăriilor PNL, unde PSD a obţinut rezultate bune, Popeşti – 90 de mii lei sau Roşiile cu 70 mii lei. Iar cu sume derizorii sunt „răsplătite” primăriile PNL unde PSD a stat prost în alegeri – Racoviţa, Titeşti, Olanu, Stăneşti, Păuşeşti Măglaşi, unde s-au alocat 15-18 mii lei”, spune Michiu.

Acesta se întreabă unde este mare împărâţire a fondurilor pe criterii obiective, cu care se lăuda la început de mandat actuala conducere a CJ.

„Aştept lămuriri din partea CJ Vâlcea cu privire la această celebră listă a împărţirii fondurilor”, spune Michiu.

fonduri5

fonduri4

fonduri3

fonduri2

fonduri1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *