Circulaţie în condiţii de iarnă în zona Voineasa-Vidra-Obârşia Lotrului

Conducătorii auto care circulă pe DN7A, Brezoi – Petroşani, sunt rugaţi de Secţia de Drumuri Naţionale Vâlcea să circule prudent, deoarece ninge în zona Voineasa – Vidra – Obârşia Lotrului.

‘Ninge de azi noapte în zonă, s-a şi depus un strat mic de zăpadă, nu este periculos, noi avem acolo districtul nostru de drumuri şi putem interveni dacă situaţia se înrăutăţeşte. În orice caz, rugăm conducătorii auto care aleg să ajungă în Petroşani pe această rută, DN7A, să circule prudent, pentru că prognoza meteo anunţă în continuare ninsori pe această parte de drum. Transalpina este închisă, acolo ninge abundent, iar zăpada este depusă pe carosabil’, a declarat joi directorul Secţiei Drumuri Naţionale Vâlcea, Eugen Mănescu.

De această zăpadă, a spus şeful Serviciului Salvamont, Mircea Lera, ‘se vor bucura amatorii de schi de la Obârşia Lotrului’.

DN7A este varianta de legătură între Brezoi şi Petroşani, un drum care urcă pe Valea Lotrului şi traversează munţii prin pasul Voineasa Vidra.

În această zonă se află şi cel mai nou domeniu schiabil din România, ‘Transalpina Ski Resort’, în Obârşia Lotrului. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *