Circulatia din Ramnic a fost cateva ore data peste cap de…un pian!

Filarmonica din Râmnicu Vâlcea se poate lăuda cu o achiziție de top. Un pian Petrof Mistral. Instrumentul fiind însă destul de voluminos, acesta nu a putut fi urcat la filarmonica. Decât cu macaraua. O operațiune foarte dificila, având în vedere „bijuteria muzicală” care trebuia sa fie mutata.

📢📢📢📢Eveniment❗❗❗

🎶 🎹 Pian nou de concert la Filarmonica “Ion Dumitrescu” 🎶

✅ Municipiul Râmnicu Vâlcea beneficiază, prin grija Primariei, de un pian nou de concert „Petrof Mistral”, din cea mai nouă generație de piane performante realizate manual.
✅ Evenimentul este cu adevărat istoric, deoarece până în prezent filarmonica vâlceană nu a beneficiat în cei 26 ani de existență de un astfel de instrument, concertele fiind susținute pe un pian mai potrivit pentru recitaluri.
✅ Printr-o fericită coincidență, inaugurarea marelui pian de concert „Petrof Mistral” se va face luni 15 mai a.c., ora 19,00 cu prilejul Galei Festivalului „Tinere Talente”® , aflat la cea de-a 43-a ediție, solist fiind vâlceanul Sabin Bănescu.
✅ Astfel, publicul meloman este răsplătit cu o investiție dorită, necesară și valoroasă care va determina pianiști și dirijori de renume să vină la Râmnicu Vâlcea să evolueze în compania orchestrei și corului „Euphonia” ale Filarmonicii „Ion Dumitrescu”, colective artistice prețuite atât în țară cât și în străinătate pentru calitatea interpretativă a actului artistic.

📍 Vă așteptăm la 🎶FESTIVALUL „TINERE TALENTE”®🎶:
📍 Duminică, 14 mai 2023 – ora 11.00 – 🎶TINERE TALENTE ÎN DEVENIRE🎶
📍 Duminică, 14 mai 2023 – ora 19.00 – 🎶TINERE TALENTE ÎN RECITAL🎶
📍 Luni, 15 mai 2023 – ora 19.00 – 🎶CONCERT DE GALĂ🎶 – inaugurarea Pianului „PETROF MISTRAL”

📍 INTRAREA ESTE LIBERĂ

🌐 https://filarmonica-valcea.ro/eveniment/festivalul-tinere-talente-editia-43-deschiderea-festivalului-duminica-14-mai-orele-11-00-si-19-00/
🌐 https://filarmonica-valcea.ro/eveniment/festivalul-tinere-talente-editia-43-concert-de-gala/

📍 Link event: 🌐 https://www.facebook.com/events/759313045897912
#FilarmonicaIonDumitrescuValcea

Credit foto: Cătălin Mărgărit PinPhoto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *