Chimcomplex devine sponsor al echipei de handbal SCM Râmnicu Vâlcea

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a parafat un parteneriat cu Chimcomplex, principalul producător și furnizor de substanțe chimice din regiune. 

Sponosor nou pentru SCM Râmnicu Vâlcea

„Este o bucurie imensă să reușim să aducem alături de handbalul vâlcean un colos în domeniul chimiei, așa cum este Chimcomplex.

Rezultatele clubului din ultimii ani și faptul că suntem din nou în topul echipelor din România, precum și o prezență constantă pe plan international, au făcut ca acest mare combinat să se alăture drumului nostru, drumul spre cele mai mari performanțe”, a declarat și Florin Verigeanu, președintele secției de handbal la SCM Rm. Vâlcea.

Ne-am alăturat cu gândul de a continua un parteneriat istoric și totodată de a construi organic, pas cu pas, această poveste, la fel ca în chimie. Potențialul este mare, o echipă de valoare istorică, un club de tradiție susținut de parteneri finanțatori puternici și de suporteri cu pasiune va continua să câștige.

Ne setăm obiective ambițioase privind acest parteneriat, viziunea noastră merge foarte departe și avem încredere că o să obținem împreună rezultate remarcabile și o evoluție constantă, de care să fim mândri zi de zi
– Ștefan Vuza, președintele și CEO Chimcomplex

SCM Râmnicu Vâlcea vrea înapoi în top

Orașul Râmnicu Vâlcea a dominat handbalul românesc în ultimele decenii, având în palmares 20 de titluri, toate după 1989. Cel mai recent, obținut de SCM, a fost în 2019.

Formația antrenată în acest moment de norvegianul Bent Dahl ocupă poziția a 5-a în „Liga Florior”, la doar două lungimi de poziția secundă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *