Chilian are dreptate: la Colectiv au acţionat Extratereştrii

Florin Chilian are dreptate. La Colectiv a fost totul pus la cale cu bună ştiinţă. Numai că Iohannis şi Oprea au fost pioni într-un scenariu amplu, dictat nu chiar de la Casa Albă, ci din părţile întunecate ale Americii. Adică de la NSA.

De fapt, în spatele tragediei de la Colectiv a stat un puternic amestec al Extratereştrilor. O civilizaţie de pe Sisi I, o planetă aflată dincolo de Alpha Centauri, a încercat să răpească mai mulţi români pentru a le face teste. Asta în Area 51, care se află exact în zona Munţilor Bucegi, unde se află o poartă stelară daco-getică.

Iohannis şi Oprea au fost parte a unui scenariu, elaborat de Agenţia Naţională de Securitate, pentru a prinde în viaţă sisoci, adică locuitori de pe Sisi I. Dar acţiunea a fost prost gândită şi s-a soldat cu victime omeneşti.

Îl felicităm pe Chilian pentru modul extrem de abil prin care a realizat că la Colectiv a fost ceva pus la cale.

Trecând peste aberaţiile de mai sus, în ton cu abjecţiile pe care cântăreţul le scrie pe blogul său, spunem doar că a bate câmpii, fără Xanax, pe tema unei tragedii este lipsă de respect faţă de suferinţa unor familii care au avut cele mai triste sărbători.

Ştim că 25 de ani de Capatoşi, Mădălin Ionescu, Măruţisme şi alte asemenea mâncăruri cu conţinut zero de neuroni ne-au adus în pragul unei prostii supranaţionale şi orice teorie a conspiraţiei, chiar dacă e gândită rectal, ne face să devenim pătimaşi, dar ar fi cazul să ne oprim la limita bunului-simţ.

Citind azi blogul lui Chilian pentru prima dată de la iscarea acestor teorii suprarealiste, am ajuns la o concluzie: că băiatul e un teribilist clinic şi că îmi voi rezerva dreptul de a mai asculta muzica lui, plus că aveam şi alte motive.

Florin Chilly Peppers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *