Chiar și fără Festival, Brezoiul va răsuna live de blues, jazz, folk, rock in aceasta vară

Da, chiar daca pandemia ne-a anulat bucuria acestui festival de suflet, de la Brezoi, vinovații de la Mentor Rock s-au gândit să ne ofere o bucurie

Astfel, vara asta, muzica buna are același sinonim: Brezoi.

În fiecare week-end, în tabăra de rulote dea Brezoi, folk, jazz, blues, rock, concerte live vor răsuna din nou pe Valea Lotrului.

„sunt oameni care vin la Brezoi, care aveau rezervările făcute și chiar daca nu mai e festival vor sa vina pentru spiritul deja al „Brezoiului”. Așa că ne-am gândit să le oferim ceva. Așa s-a născut evenimentul Live Music Summer Camp Brezoi”, spune Mihai Răzvan Mugescu, vinovatul de serviciu.

Live Music Summer Camp Brezoi 2020 va fi la dispoziția turiștilor în fiecare zi pe toată perioada verii!!
· 6000 metri patrați destinați concertelor în aer liber și teraselor /Concerte în fiecare weekend!!
Baricada Folk Brezoi 2020 este primul eveniment care se va desfășura în Summer Camp Brezoi.
2 zile și 2 nopți sub cerul verii, cu Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Mircea Vintilă, Emeric Imre, Magda Puskas și Rareș Suciu, Cătălin Stepa, Dinu Olarasu, OCRU (Adrian Mărgineanu și Dorin Pitariu), Adrian Bezna, Ovidiu Mihăilescu, Nicolae Zotta, Tatiana și Marius Ojoc.

De precizat că spatiul este unul extrem de generos și respecta regulile de distanțare socială impuse de normele sanitare datorate pandemiei de Coronavirus.

Liviu Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *